cs@cs.ucy.ac.cy | +357-22-892700

| | | | MyCS Portal |

Υποτροφία από την εταιρεία Tech 2 Τech σε 3οετή προπτυχιακό φοιτητή/τρια, Ιούνιος 2016

Υποτροφία από την εταιρεία Tech 2 Τech

Αγαπητοί τριτοετείς φοιτητές,

Η εταιρεία Τech 2 Τech (http://tech2tech.com.cy/), στα πλαίσια της συνεργασίας της με το Τμήμα Πληροφορικής, προσφέρει μια υποτροφία συνολικής αξίας €4000 σε ένα τριτοετή προπτυχιακό φοιτητή του Τμήματος.

Συγκεκριμένα η υποτροφία έχει διάρκεια δύο χρόνων. Ο υπότροφος θα λάβει το πρώτο μέρος της υποτροφίας (€2000) στο τέλος του τρίτου έτους σπουδών (τέλος του Εαρινού Εξαμήνου του Ακαδημαϊκού έτους 2015/2016) και το δεύτερο στο ενδιάμεσο του τετάρτου χρόνου σπουδών (αρχή του Εαρινού Εξαμήνου του Ακαδημαϊκού έτους 2016/2017). Η εταιρεία αναμένει ότι ο υπότροφος θα εκπονήσει υψηλού επιπέδου Ατομική Διπλωματική Εργασία (ΑΔΕ) σε θέμα που εμπίπτει στις περιοχές Τεχνολογίας Λογισμικού, Κινητού Υπολογισμού ή Τεχνολογίας Διαδικτύου/Ιστού.

Τα κυριότερα κριτήρια αξιολόγησης των αιτήσεων είναι η ακαδημαϊκή επίδοση και το θέμα της ΑΔΕ.

Συγκεκριμένα, ο υπότροφος πρέπει να έχει επίδοση (ΣΜΟ) 8.0 και πάνω (συμπεριλαμβανομένων των βαθμολογιών του Εαρινού Εξαμήνου του Ακαδημαϊκού έτους 2015/2016 -- δηλαδή αυτού του εξαμήνου) και το θέμα της ΑΔΕ να εμπίπτει στα ενδιαφέροντα της εταιρείας Τech 2 Τech (αυτό θα κριθεί κατά την αξιολόγηση των αιτήσεων). Τις αιτήσεις θα τις αξιολογήσει τετραμελής επιτροπή, η οποία θα απαρτίζεται από δύο μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Πληροφορικής και δύο εκπροσώπους της εταιρίας Τech 2 Τech.

Οι φοιτητές καλούνται να αποστείλουν σε ηλεκτρονικό μήνυμα με θέμα "Υποτροφία Tech2Tech" στο προεδρείο του Τμήματος Πληροφορικής (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) το θέμα της ΑΔΕ που θα εκπονήσουν, την αναλυτική τους βαθμολογία, και το βιογραφικό τους σημείωμα.

Όπως αναφέρεται πιο πάνω, αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι φοιτητές που ολοκληρώνουν το τρίτο έτος σπουδών τους, έχουν ΣΜΟ τουλάχιστον 8.0 και το θέμα της ΑΔΕ εμπίπτει στις περιοχές Τεχνολογίας Λογισμικού, Κινητού Υπολογισμού ή Τεχνολογίας Διαδικτύου/Ιστού. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016.

Για ερωτήσεις ή/και περαιτέρω διευκρινήσεις στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα με θέμα "Υποτροφία Tech2Tech - διευκρινήσεις" στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Εκ μέρους του Προεδρείου του Τμήματος