cs@cs.ucy.ac.cy | +357-22-892700

| | | | MyCS Portal |

Research position: Εξωτερικοί συνεργάτες για το έργο B3Regions

Research position openings at the University of Cyprus

Το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό έργο "Regions for Better Broadband Connection (B3 Regions)" το οποίο υλοποιείται στα πλαίσια του Interreg IV C. Την κοινοπραξία αποτελούν 16 εταίροι από 8 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, 4 παλιά και 4 νέα.

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση των πολιτικών ανάπτυξης στην Κοινωνία της Πληροφορίας με γνώμονα τη βελτιστοποίηση των ευρυζωνικών εφαρμογών (οι οποίες αναπτύχθηκαν κυρίως μέσω των Κ.Π.Σ 2000-2006) από τις πιο ανεπτυγμένες τεχνολογικά χώρες και την υλοποίησή τους στους νέους αναπτυσσόμενους εταίρους.

Η διαδικασία κεφαλαιοποίησης των αποτελεσμάτων του έργου θα επιτευχθεί κυρίως με  2 βασικές δραστηριότητες :

* Την ανάπτυξη Στρατηγικών Σχεδίων (Action Plans) των Περιφερειών για την αξιοποίηση των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (Operational Programmes) της περιόδου 2008 - 2013.
* Ένα σύνολο ενεργειών διάδοσης των αποτελεσμάτων που θα έχουν επιτευχθεί, στους συμμετέχοντες εταίρους αλλά και σε άλλους αντίστοιχους φορείς χωρών που είναι πρόθυμες να συμβάλλουν στην ανάπτυξη επιτυχημένων ευρυζωνικών στρατηγικών.

Στα πλαίσια του έργου, το Τμήμα Πληροφορικής προκηρύσσει 3 θέσεις Ειδικών Επιστημόνων μερικής απασχόλησης για την περίοδο 1/3/2010-31/8/2010. Τα προσόντα που απαιτούνται για αυτές τις θέσεις είναι:

* Πτυχίο στην Πληροφορική ή συναφή επιστήμη.
* Μεταπτυχιακό στην Πληροφορική ή συναφή επιστήμη.
* Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
Εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα τεχνολογίας λογισμικού, δικτύων ή τεχνολογιών διαδικτύου θα θεωρηθούν επιπρόσθετο προσόν.

Ο μισθός θα είναι ανάλογος της κλίμακας Α8-Α10 για ολική απασχόληση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα άμεσα στον υπεύθυνο καθηγητή του έργου Γιώργο Παπαδόπουλο, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..