cs@cs.ucy.ac.cy | +357-22-892700

| | | | MyCS Portal |

Θέση Ερευνητή

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΘΕΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΑΡΤΗΣ

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ερευνητή στο Τμήμα Πληροφορικής για πλήρη απασχόληση σε ερευνητικό πρόγραμμα το οποίο χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) με τίτλο "ΧΑΡΤΗΣ: Γενικευμένο ασαφές γνωστικό σύστημα για ρεαλιστική προσομοίωση πολύπλοκων δυναμικών συστημάτων".

Οι υποψήφιοι για αυτή την θέση θα πρέπει να κατέχουν:

(1) Πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών (ΒΑ/BSc) από Αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο με ειδικότητα στις Βιολογικές Επιστήμες ή στην Πληροφορική.

(2) Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MA/MSc) από Αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο με ειδικότητα στη Γενετική ή Αναπτυξιακή Βιολογία ή Βιοπληροφορική.

Καθήκοντα

Γενικά:

Θεωρητική και πειραματική σε συνεργασία με έμπειρους γενετιστές και Ιατρούς της σχετικής ειδικότητας που συνεργάζονται με την ερευνητική ομάδα του προγράμματος στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Στόχος είναι ο εντοπισμός λειτουργιών γενετικής με στόχο την αντιγραφή τους για βελτίωση των αλγορίθμων που χρησιμοποιούνται για μάθηση πολύπλοκων συστημάτων με τα οποία ασχολείται το τρέχον πρόγραμμα.

 

Ειδικά:

· Μελέτη της σχετικής βιβλιογραφίας.

· Περιγραφή και ανάπτυξη των αναγκαίων μοντέλων.

· Προσομοιώσεις/Πειραματισμοί σε συνεργασία με τους ειδικούς σε θέματα πληροφορικής.

· Ετοιμασία τεχνικής αναφοράς.

Όροι Απασχόλησης:

Η απασχόληση θα είναι διάρκειας εννέα (9) μηνών. Οι μηνιαίες ακαθάριστες απολαβές του υποψηφίου θα ανέρχονται στα €1.447,96. Δεν θα παρασχεθεί 13ος μισθός κατ’ αναλογία των μηνών εργοδότησης. Δεν υπάρχει πρόνοια για κάλυψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα:

1. Επιστολή στην οποία να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους και στην οποία να φαίνεται καθαρά η ημερομηνία κατά την οποία μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα σε περίπτωση επιλογής.

2. Σύντομη ανασκόπηση του επιστημονικού και ερευνητικού τους έργου, καθώς και σύντομη περιγραφή των σχετικών μελλοντικών τους σχεδίων (μέχρι 1 σελίδα)

3. Βιογραφικό Σημείωμα (στα Αγγλικά ή/και στα Ελληνικά)

4. Αποδεικτικά στοιχεία των προσόντων τους

5. Ονόματα δυο ατόμων από τους οποίους δυνατό να ζητηθούν συστάσεις

6. Στοιχεία επικοινωνίας

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν σε ηλεκτρονικά μέσω email με την ένδειξη «Αίτηση για την θέση Ερευνητή στο Τμήμα Πληροφορικής – Ερευνητικό Πρόγραμμα ΧΑΡΤΗΣ» μέχρι την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 2:00 μμ στον Υπεύθυνο Ερευνητή του προγράμματος, Δρα Ανδρέα Ανδρέου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: aandreou@cs.ucy.ac.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Υπεύθυνο Ερευνητή του προγράμματος Δρα Ανδρέα Ανδρέου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: aandreou@cs.ucy.ac.cy.